Teljeskörű fürdőszoba-felújítás Szombathelyen

Ha szeretne fürdőszoba-felújításba fogni, bizalommal fordulhat hozzánk Szombathelyen és környékén. Diszkrét, előre megtervezett, időben beütemezett szolgáltatást nyújtunk. Termokraft 25 éves tapasztalattal rendelkezik, magas minőségen végzi munkáját, segít Önnek döntéshozatalában tapasztalatait megosztva. A Termokraft nem áll szerződésben egyetlen márkakereskedéssel sem, így független tanácsokkal lehet az Ön szolgálatában.

A fürdőszoba-felújítás első munkamozzanata a gondos tervezés, vagyis lehetőleg pontosan elkészített, írásos terv az alapja. Ajánlott a lakberendezői terv!

A lakberendező pontosan beméretezi, esetleg kiválasztja a megfelelő bútorokat, szanitereket. Figyel a részletekre, ötletekkel gazdagítja elképzelését. Valamint felhívja a figyelmet például, mit milyen magasságban kell előírás szerint beépíteni, milyen lejtésszöggel, stb. Így az általában csak utólag felmerülő problémák és költségek már a tervezés időszakában kiszűrődnek.

Komplett fürdőszob-afelújítás Szombathelyen Fürdőszoba-felújítás Szombathelyen

Fontos tudni, hogy szakemberhiány miatt az kivitelezési árak jelentősen kedvezőbbek lehetnek télen, január, február, március hónapban. Nyáron viszont a munkadíjak magasabbak a megnövekedett kereslet miatt. Ezért, aki gyorsan és költség hatékonyabban szeretné megoldani a fürdőszoba-felújítást, annak érdemes minél hamarabb beütemezni a munkálatokat, lehetőleg a téli, tavaszi időszakban. Ideálisan, minimum két hónappal a kezdést megelőzően foglalja le a munkát.

A komplett fürdőszoba-felújítás magába foglalja a következőket:

  • bontási-, átalakítási-,  kőművesmunkákat
  • gipszkartnozást
  • villanyszerelést és szerelési, szerelvényezési feladatokat

Tehát ha Ön eltervezi, hogy modernizálja régi vizesblokkjait Szombathely és környékén, vagyis fürdőszoba-felújítást szeretne, forduljon kiváló szakemberekből álló profi csapatunkhoz. A fürdőszoba-felújítást egy kézben tartva, a munkálatokat előre eltervezzük, megbeszéljük. Így levesszük a válláról a fürdőszoba-felújítással járó bonyodalmakat Szombathely és környékén. 

Tekintse meg referenciáinkat ▶

Szolgáltatásaink

Ízelítő referenciáinkból