Fűtésszerelés Szombathely

Amennyiben úgy döntött, hogy itt az ideje felújítani a fűtési rendszert, vagy egy teljesen új megoldást szeretne megvalósítani, akkor a fűtésszerelés területén Szombathely városában csapatunkkal rendelkezésre állunk.

  1. Padló-, fal-, mennyezet- és radiátoros fűtési rendszerek kiépítése, családi házak, lakások fűtési rendszerének tervezése, kivitelezése, korszerűsítése, felújítása, tisztítása.
  2. Solar rendszerek.
  3. Központifűtés rendszer tervezése, légtelenítése, beszabályozása.
  4. Négy csöves klímakonvektorok (hűtő-fűtő klímarendszerek) beépítése, hőszivattyúk telepítése, faelgázosító kazán szerelés, stb.

Minden fűtésszerelési munkálat során a megbízó igényeit szem előtt tartva, a legjobb megoldásokat alkalmazva biztosítjuk a profi munkát, mellyel garantáltan elégedett lesz. A fűtésszerelés Szombathelyen sok éves tapasztalattal és komoly szakmai háttérrel rendelkező csapatunkkal végezzük. Szombathelyen és környékén segítünk önnek, hogy olyan fűtési rendszert alakítson ki, amilyet csak szeretne!

Fűtésszerelés Szombathely Fűtési rendszerek felújítása Szombathelyen

Egy 2007-ben épült korszerű szombathelyi családiház. A képen az akkor egyik legkorszerűbb központi fűtést ellátó kondenzációs gázkazán a szivattyúkkal, hőszabályozókkal látható. Ennek a nagy családi háznak 3 körön megy a fűtése, külön a nagyszülők, külön a fiatalok és külön a dolgozó helységek.

Tekintse meg referenciáinkat ▶

Szolgáltatásaink

Ízelítő referenciáinkból