Napkollektor Szombathely

Ma már egyre többen és többen ismerik fel a megújuló energiaforrások számos előnyét. Ha tudatosan szeretné kihasználni a Nap folyamatosan megújuló energiáját, akkor érdemes befektetni napkollektor-vízmelegítő rendszerbe, aminek szerelését Szombathely városában és környékén vállalunk!

Olyan rendszert építünk ki, mely segítségével meg tudja oldani otthonán belül pl. a fűtést, a meleg víz ellátást, kombinálva egy más fűtési rendszerrel felhős idő esetén a téli időszakban. Hosszútávon jelentős energia megtakarítást érhet el ezzel a tiszta, megújuló energiaforrással. Szombathelyen egyre elterjedtebbek a napkollektorok.

Reméljük Szombathely városában is kialakul az a környezeti támogatás politika, hogy a megújuló energia források kialakítását, nevezetesen napkollektor rendszerének kiépítését családi házak és lakások építésénél, felújításánál a város valamilyen nemű támogatással elősegítse.

Napkollektor Szombathely Napkollektor szereles

A képeken napkollektor külső szerelése látható, valamint tetőn belüli szerelés. Fagyálló folyadék- és a vízcső, bevezetése a melegvíz tárolóhoz, a tetőtéri szigetelés elvégzése előtt.

Tekintse meg referenciáinkat ▶

Pályázatok, támogatások

Pályázatok, támogatások

Szolgáltatásaink

Ízelítő referenciáinkból